Vanuit zijn ervaring en expertise als nieuwslezer en presentator wordt Robert-Jan vaak gevraagd om trainingen te geven. Knook biedt masterclasses op maat. Voor groepen of individueel. Op locatie of incompany.

Masterclass Presenteren

Leer de techniek van het spreken en wordt zenuwen de baas. In deze training krijg je tips, tools en tricks aangereikt om een goede presentatie te houden. Of je nu een speech gaat houden of een sollicitatiegesprek moet voeren. Een must voor mensen die niet comfortabel voor een groep staan en hun boodschap duidelijk en dynamisch over willen brengen.

Factsheet

Mediatraining

Leer wat je wel of juist niet moet zeggen wanneer je overvallen wordt door de media of gevraagd wordt om nieuws toe te lichten. Een praktijkgerichte training waarin je inzicht krijgt in de werkwijze van verslaggevers en leert hoe je jezelf en je bedrijf het beste kunt vertegenwoordigen. Ideaal voor iedereen die professioneel over wil komen in de media.

Factsheet

Hoe word ik nieuws?

Hoe verkoop je een verhaal en hoe profiteer je van de pers? Knook laat je kennis maken met de macht en kracht van de media en vertelt hoe je kansen kunt creëren op gratis media-aandacht. Je leert wat nieuws is en wat nieuws kan worden en krijgt tips om je imago te verbeteren en naamsbekendheid te vergroten. Een waardevolle workshop voor wie meer exposure wenst.

Factsheet