OP ZOEK NAAR EEN BIJZONDERE TROUWAMBTENAAR?

Trouwambtenaar
Trouwambtenaar
Trouwambtenaar

Robert-Jan Knook is bekend als nieuwslezer van het ANP en leest al 25 jaar het nieuws voor onder andere 538, Sky Radio en 100%NL. Robert-Jan is naast presentator en dagvoorzitter dé trouwambtenaar die jullie speciale dag extra bijzonder maakt.

Als bijzondere trouwambtenaar maakt Robert-Jan tijd voor jullie bijzondere dag. Het ziet er als volgt uit:

  1. Minstens twee gesprekken bij jullie thuis om informatie te verzamelen
  2. Interviews met familie en vrienden om meer over jullie te weten te komen
  3. Een persoonlijk inhoudelijk verhaal op de trouwdag met een lach en een gelukstraan!
Trouwambtenaar
Trouwambtenaar
Trouwambtenaar

Wat zeggen anderen over Knook?

Wat hebben wij een mooie ceremonie gehad dankzij Babs Robert-Jan Knook!

De voorpret was al leuk en de persoonlijke gesprekken vooraf maakte de ceremonie heel persoonlijk, vrolijk, maar er was ook even tijd om stil te staan bij verlies en verdriet. Wij hebben genoten van de ceremonie; Robert-Jan maakt er iets heel bijzonders van! Wij bevelen hem van harte aan bij aanstaande huwelijken.

Ank en Sylvester

Wat een super BABS hadden wij op ons huwelijk in Lemmer op zaterdag 27-8-2022. Met veel humor, mooi samengevatte persoonlijke verhalen. En de lach en de traan. Mede dankzij Robert – Jan en in samenspel en de klik met ons, onze getuige familie en vrienden heeft hij van onze dag een bijzondere dag gemaakt.

Bijzondertrouwamtenaar is hij zeker.

Olaf en Maaike Struyck

Ondanks de corona was onze trouw ceremonie helemaal compleet. Alles klopte met elkaar, de locatie, de mensen, de zanggroep en de bijzondere trouwambtenaar. Mede door het leuke verhaal wat Robert-Jan in elkaar had gezet is de ceremonie onvergetelijk geworden. Robert-Jan heeft ons goed leren kennen door een kennismakingsgesprek en contact met vrienden en familie. Al deze informatie heeft hij samengevat in een persoonlijk verhaal voor ons, met een lach en een traan. Robert-Jan is een duidelijke spreker, hij wist het publiek goed te boeien.

Richard & Rianne

Robert-Jan zorgt voor een warme, persoonlijke en intieme sfeer waardoor je je als bruidspaar nog specialer voelt. Wij raden Robert-Jan aan omdat het écht een bijzondere ambtenaar is!! Hij nam de tijd om ons goed te leren kennen, betrok vrienden en familie bij de plechtigheid en zorgde voor een lach en een mooie traan!

Mirjam & Remco

Robert-Jan heeft als professioneel spreker ons huwelijk op een bijzondere manier gesloten. Door zijn oprechte aandacht en interesse ontstond een warme en persoonlijke sfeer. Ook het betrekken van de kinderen, familie en vrienden zorgde voor een extra dimensie.

Judith & Ingmar

Uiteraard serieus maar ook luchtig met de nodige humor! Neem voor meer informatie gerust contact met Robert-Jan op.

Mailen kan altijd naar knook@knook.nl, maar Robert-Jan live spreken kan ook op 06 – 51 11 24 71.

Fotografie: Yvonne Kuipers, Kirsten Posma, Jesje Veeling, Mirjam Hart en Alex Gitzels.